AMBIENTE PREPARADO, TALLERES, FORMACIONES Y ACTIVIDADES LÚDICAS PARA FAMILIAS

Nebulae és un projecte gestionat per Naturally Learning SL, dissenyat perquè els infants puguin desenvolupar la imaginació i la creativitat a través del joc lliure. Els nostres serveis ofereixen un ventall de recursos i materials que conviden als infants a descobrir, experimentar i aprendre a través del joc manipulatiu i vivencial donant l’oportunitat de decidir quin tipus d’experiència volen viure en cada moment segons els seus interessos i les seves necessitats.

Aquest any gaudirem de dos espais i dos casalets diferents.

  • El Casalet de Nebulae que es durà a terme a l’espai Nebulae (C/ Bartrina, 35. 08225, Terrassa). Més de 200m2 preparats i pensats pel joc i la descoberta a través dels nostres espais actualitzats el 2023.
    (Dels 4 als 8 anys) (amb sortides per l’entorn)
  • El Casalet de l’Atelier que es durà a terme a l’espai Atelier (C/ Pere Fizes, 34. 08225, Terrassa). Més de 200m2 amb exterior preparats i pensats pel joc i la descoberta.
    (Dels 18m als 3 anys) (amb espai exterior preparat)

Preus per setmanes

Oferim 5 dies en horari de 9-13h o 9-15h.

També hi ha l’opció de fer servir el Servei Matineres de 8:30 a 9:00h.

* La ràtio pro-mig criatura/educador/a és de 8-12 infants o menys a l’Atelier.
* No es retornaran diners per absència puntual els dies d’activitat.
* Oferim assegurança de l’espai i de les activitats.
* Descomptes per a germanes i germans.

Dies sols: 30€/dia
El descompte per a germans/nes no s’aplica a dies sols.

Servei Matiners : 2,5€/dia  o  10€/setmana

A través d’aquest formulari podeu inscriure els vostres fills i filles al casalet de Nebulae, gestionat per Naturally Learning SL.

Un cop omplert i enviat, rebreu un mail de confirmació amb informació rellevant i dades per acabar de formalitzar la inscripció. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@nebulae.cat

Gràcies!